NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Rezultate Cupa României: CSM Pașcani – Hușana Huși 1-3!

Formația locală de fotbal CSM Pașcani, a părăsit Cupa României. La primul meci oficial din actualul sezon echipa pregătită de Cosmin Popescu a pierdut meciul contra celor de la Hușana Huși.

Două mari greșeli de arbitraj și precipitarea jucătorilor echipei locale, au făcut ca balanța să încline în favoarea echipei oaspete.

Oaspeții au deschis scorul, dar până la pauză pășcănenii au egalat. La scorul de 1-1 arbitrul meciului a judecat incorect două faze în defavoarea echipei locale. Atacanții CSM-ului au fost opriți eronat din drumul spre gol, din cauza unor interpretări greșite ale fazelor de atac.

După revenirea de la cabine formația locală putea trece în avantaj, dar jucătorii CSM-ului au ratat ținta. Oaspeții au punctat de încă două ori, stabilind scorul final.

  

Meciul a fost umbrit de un gest al unui jucător de la Hușana, care a avut o atitudine nesportivă la adresa suporterilor, care semnalau faptul că nu execută corect o lovitură de colț, la scorul de 2-1.

Advertisements

Related posts

Locul III pe ţară pentru echipa de rugby în 7 băieţi, pregătită de profesorul Tarcan

Marius Parteni

VIDEO. Campion și la tricotaj. Un sportiv britanic și-a croșetat un săculeț pentru a nu-și zgâria medalia de aur de la JO

Redacția

Locul I pe țară ocupat de echipa de rugby în 7 – fete a Colegiului „CF Unirea”. 4 eleve au fost convocate la echipa națională

Răzvan Grecu
Încarcă...