RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Revoltă a hotelierilor care cazează români carantinaţi: „Confundaţi carantina cu sejurul? Poftiţi mâncare de carantină”

Revoltă a hotelierilor care cazează români carantinați, după ce mulți dintre aceștia s-a plâns de condițiile oferite în locațiile unde sunt ținuți 14 zile, după sosirea în România din zonele roșii de pe continent. „Confundați carantina cu sejurul? Poftiți mâncare de carantină.”

Rețelele sociale sunt pline de filmări din centrele de carantinare din toată țara și românii din străinătate se plâng de condițiile din locațiile unde autoritățile i-au dus pentru 14 zile. Cei mai mulți dintre ei reclamă nu doar condițiile de cazare, ci și hrana primită.

În acest context, Laura Pătru, o femeie care are români în carantină în hotelul ei, a postat mai multe fotografii cu mâncarea oferită de ea carantinaților și un text acid la adresa celor care se plâng.

Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți.

  

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.”

BZI

Related posts

Premier League: Liverpool a câștigat meciul cu Newcastle / Chelsea, doar remiză cu Everton

Redacția

VIDEO Cine va purta numărul 10 la FC Barcelona după plecarea lui Lionel Messi

Redacția

Secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Mihai Paşca vrea ridicarea MCV în 2022 şi „reafirmă” angajamentul de a desfiinţa Secţia specială

Redacția
Încarcă...