RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieȘtirea zilei

Restricţii de viteză pentru camioanele şi tirurile care tranzitează străzile Unirii, M. Viteazu, V. Lupu şi Plopilor!

Comisia tehnică de organizare a circulaţiei rutiere întrunită astăzi în şedinţă la sediul Primăriei Paşcani a luat o serie de măsuri cu privire la circulaţia autocamioanelor şi tirurilor prin cartierul Lunca.

Membrii comisiei, după discuţiile care au avut loc în prezenţa reprezentanţilor de la Barajul Lunca şi a unor agenţi economici care asigură staţionarea unor maşini de greu tonaj, au decis ca pe străzile Unirii, Mihai Viteazu, Vasile Lupu şi Plopilor circulaţia acestor mijloace de transport să se facă cu o vitează de 30 kilometri pe oră.

Totodată, s-a discutat despre indicatoarele de interzicere a deplasării acestor categorii de autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone. Acestea au fost aprobate în şedinţa trecută a comisiei, fiind deja amplasate la intersecţiile Grădiniţei cu Abator, Fântânele cu Gării (în zona Școlii Speciale) și Unirii cu Mihai Viteazu.

La acest moment este așteptat avizul din partea comisiei de organizare a circulației rutiere de la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Iași.   

  

Related posts

Ce probleme ridică pășcănenii care vin în audiență la Primărie

Teona Gherasim

Primăria a respins oferta de prețuri pentru deszăpezire înaintată de CLP Ecoserv

Răzvan Grecu

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimbă radical în toată țara. Prognoza meteo până în 9 ianuarie

Redacția
Încarcă...