NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Restaurant deschis în centrul Clujului. Angajaţii au servit poliţişti care s-au dat drept clienţi

Un restaurant cu specific italian era deschis, joi, în centrul orașului Cluj-Napoca, iar angajaţii au servit poliţişti sub acoperire care s-au dat drept clienţi. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Reprezentanţii Poliției Cluj au declarat, joi, că poliştii clujeni au primit o sesizare despre faptul că restaurantul respectiv funcţiona deşi activitatea localurilor publice este interzisă în această perioadă.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 a Poliţiei Cluj-Napoca au surprins în flagrant angajaţii unui restaurant situat pe strada Napoca din municipiu în timp ce serveau mai multi clienţi aflaţi în interior, contrar prevederilor legale. În cauza a fost întocmit un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, au spus reprezentanţii Poliției Cluj.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că, pentru realizarea flagrantului, mai mulţi poliţişti în civil, aflaţi sub acoperire, s-au dat drept clienţi şi au fost serviţi de personalul restaurantului.

  

„Erau şi alţi clienţi în restaurant, erau sticle cu vin pe mese şi în difuzoare era muzică ambientală”, au spus sursele.

Restaurantele au fost închise pe teritoriul României, odată cu instituirea stării de urgență.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Cum se manifestă tusea provocată de COVID-19.

Redacția

Incendiu la un centru de dezmembrări auto din Focşani

Redacția

(VIDEO) Mașină făcută praf, un tânăr de 21 de ani a fost găsit mort

Redacția
Încarcă...