NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Reprezentanți de la Colegiul ”Unirea” au participat la o conferință dedicată roboticii (VIDEO)

Robotica prinde tot mai mult avânt şi în ţara noastră. Din toamna anului trecut, la Colegiul Tehnic ”CF Unirea” funcționează un centru de robotică, destinat pasionaților de inteligență artificială. Membrii ”Roboticus” au fost selectați în urma unor testări. În acest weekend, doi dintre elevi , Gabriel Simion, Fabian Ailenei, însoțiți de profesorii Iulian Rotariu, Adrian Antioch și directorul unității de învățământ  Daniela Orășanu, au participat la  o conferință dedicată tehnologiei, antreprenoriatului și roboticii care s-a desfășurat la București-Floreasca. Aceștia au acumulat noi cunoștințe de la speakerii evenimentului și au avut ocazia să întâlnească diverse tipuri de roboți.

A fost un eveniment cu și despre oameni de succes, și s-a pus accentul pe importanța eticii în tehnologie, antreprenoriat și robotică , precum și pe impactul pe care acestea îl au asupra educației tinerilor.

Războiul roboților #vinroboții#națieprineducație#r0b0t1cOO5

Publicată de Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” Pașcani pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020
Advertisements
Loading...

Related posts

Al doilea an de participare în proiectul International Asteroid Search Campaign pentru elevii de la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

Redacția

Cum vrea ministrul Educaţiei să modifice structura anului şcolar

Redacția

Moș Nicolae și primarul orașului Târgu Frumos au împărțit daruri copiilor din comunitate

Teona Gherasim
Încarcă...