NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Remus Pricopie îl acuză pe Sorin Cîmpeanu de lipsă de cei 7 ani de-acasă: După ce jignești în linie pe oricine îndrăzneşte să te contrazică este nerealist să crezi că poți să mergi mai departe cu respectivele proiecte de legi

Remus Pricopie, rectorul SNSPA și fost ministru al Educației, îl acuză pe ministrul Sorin Cîmpeanu că este “lipsit de o educație elementară: cei şapte ani de acasă”. “Poți să vorbeşti despre educație fără să ai ‘educația’ bunului simț?”, întreabă Pricopie, la puțin timp după ce ministrul Educației a avut o replică deplasată la adresa celor 100 de intelectuali care i-au cerut modificarea proiectelor de legi ale Educației și i-a calificat drept “un grup de interese”.

“După ce jignești în linie pe oricine îndrăzneşte să te contrazică – profesori, elevi, studenți, părinți, foşti miniştri ai educației, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile, academicieni etc. – este nerealist să crezi că poți să mergi mai departe cu respectivele proiecte de legi”, spune rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Advertisements

“Sper că PNL va realiza că acest pachet legislativ, care trebuie să reflecte “educația”, este compromis zi de zi de un ministru lipsit de o educație elementară: cei şapte ani de acasă”, continuă Pricopie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Zece puncte fixe de control în municipiul Suceava. Ce căi de acces sunt vizate

Redacția

Cum încearcă DIICOT să justifice clasarea ruşinoasă a dosarului “10 august”

Redacția

Bărbat mort de Covid după ce a refuzat internarea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site