RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Remar Pașcani, un jucător important în topul companiilor de material rulant

Numai trei firme din judetul Iasi au intrat in topul celor mai mari companii din Romania. Clasamentul realizat de catre “Ziarul Financiar” a avut la baza cifra de afaceri inregistrate anul trecut de catre companii, profitul net si numarul de salariati.

Jucator important

In topul companiilor de material rulant, pe locul opt la nivel national se situeaza Remar Pascani. Compania locala a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 18,7 milioane de euro, un profit net de 0,1 milioane de euro cu 563 de salariati. Fata de anul 2010, Remar Pascani si-a mentinut profitul dar a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 3,8 milioane de euro. “Ziarul de Iasi” a incercat sa obtina un punct de vedere de la reprezentatii companiei dar acestia nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei. Printre cei mai importanti retaileri de incaltaminte, se numara si firma locala Il Passo, ce s-a situat pe locul 5. Compania ieseana a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 6,1 milioane de euro cu 1,1 milioane de euro mai mare fata de 2010. Profitul net si numarul de salariati nu a fost precizat in schimb reprezentantii companiei ne-au transmis ca Il Passo numara 104 salariati in intreaga tara din care 19 in Iasi. „Din pacate nimeni din conducerea companiei nu este in tara si alte informatii sau declaratii nu va putem furniza. Reveniti saptamana viitoare“, ne-au precizat reprezentantii companiei. Pe primul loc in topul retailerilor de incaltaminte se afla Leonardo cu o cifra de afaceri de 59,2 milioane de euro, Deichman cu 40 de milioane de euro, Otter cu 16,5 milioane de euro si Benvenuti cu 11,5 milioane de euro, cifra de afaceri inregistrata anul trecut.

  

 

Da click AICI pe Ziarul de Iasi pentru a citi articolul complet 

Related posts

Zeci de apicultori din județ vor compensaţii financiare de la stat

Redacția

Fermierii, despre scumpirile la legume și lapte: De la producător la raft există o creștere a prețului de cinci ori. Cine ia diferența asta?

Redacția

Guvernul discută TVA zero la alimentele de bază și supra-impozitarea profitului realizat de furnizorii de gaze și energie electrică

Redacția
Încarcă...