NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Regulament corectat pe partea de transport public, în caz de situații de urgență! – DOC

O banală completare a regulamentului public de transport local de persoane, prin care se are în vedere de fapt adoptarea unor măsuri în starea de urgență, a fost adoptată astăzi de aleșii locali.

Primăria Pașcani, ca urmare a unei solicitări din luna noiembrie 2020, a celor de la CLP Ecoserv SRL, a propus ca în cazuri de situații de urgență, atunci când se impune, primarul să poată emite o dispoziție, la cererea operatorului, pentru reducerea curselor din motive bine întemeiate.

Decizia nu afectează și nici nu modifică cu nimic activitatea operatorului local. Măsura se aplică doar în starea de urgență, la solicitarea operatorului.

Dacă în plenul comisiei juridice  de ieri, fostul viceprimar susținea că se poate încălca contractul de delegare a activități, astăzi majoritatea social-democraților au votat proiectul.

  

În perioada stării de urgență de anul trecut, din lipsă de clienți, CLP Ecoserv SRL a fost nevoită să își adapteze programul curselor de transport public, așa încât să nu înregistreze mari pierderi. 

DOCUMENT

Advertisements

Related posts

Ursu vrea să cumpere autobuze second hand de la o societate din curtea proprie!

Marius Parteni

Angajări la Primăria Pașcani. Două posturi vacante scoase la concurs

Oana Cordoneanu

Împrumutul CJ pentru asfaltări: care sunt subaxele de drumuri judeţene ce vor fi modernizate

Redacția
Încarcă...