NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Regina, ducii de Cambridge și Boris Johnson o felicită pe Emma Răducanu. Ce spune suverana britanică despre performanța jucătoarei

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, premierul Boris Johnson, dar și ducii de Cambridge – William și Catherine – au felicitat-o pe tânăra Emma Răducanu pentru câștigarea US Open 2021.

„Te felicit pentru succesul obținut la Campionatul de tenis Open al Statelor Unite. Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă și este o dovadă a muncii și dedicării tale. Nu mă îndoiesc că performanța ta remarcabilă și a adversarei tale, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație de jucători de tenis. Îți transmit cele mai calde urări de bine ție și numeroșilor tăi susținători” – se arată într-un mesaj semnat de regină și postat pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

La rândul lor, ducii de Cambridge au scris pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington: „Multe felicitări, Emma Răducanu, pentru uluitoarele tale performanțe și pentru victoria istorică la un Grand Slam! Incredibil – suntem cu toții atât de mândri de tine!”

Prințul William și soția lui, Catherine, au avut un mesaj și pentru canadianca Leylah Fernandez, adversara Emmei Răducanu în finala de la US Open: „Leylah Fernandez, bravo și ție pentru realizările tale uimitoare la ediția din acest an de la US Open.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Atleții din Pașcani au stabilit recorduri la Cupa Școlilor Primare la Atletism

Ema Roman

Demonstrație de arte marțiale, colinde și cadouri pentru sportivii Clubului Long Ho Pașcani

Oana Cordoneanu

Simona Halep a ieșit din top 10 WTA

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site