NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Reduceri pentru iesenii care vor sa calatoreasca la munte cu trenul

Pentru programul „Trenurile Zapezii 2017”, CFR Calatori a introdus pana pe 28 februarie 2017, reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinatie sau tranziteaza statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (pentru statiunile Straja si Parâng) si Piatra Neamt. Reducerile se acorda pentru mai multe trenuri. 

O reducere de 25 la suta de luni pâna joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinatie una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei, Petrosani si Piatra Neamt. 

Tot de 25 la suta benefieciaza calatorii în zilele de vineri, sâmbata, duminica si sarbatori legale, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu punct de sosire sau plecare din statia Petrosani cu trenurile IR 1728 si IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petrosani si retur. 

De o reducere cuprinsa intre 31 si 56 la suta zilnic pentru calatoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brasov si retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Sursa: bzi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Monica Macovei: Uitați-vă la ce face ANAF în aceste zile! Ieșiți și pichetați fiecare sediu ANAF!

Redacția

Inspectorii ANTIFRAUDĂ au aplicat amenzi şi au închis magazine unde nu s-au eliberat bonuri

Marius Parteni

Cinci greşeli pe care le fac oamenii cu banii când îşi schimbă jobul sau li se măreşte leafa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site