RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Reduceri pentru iesenii care vor sa calatoreasca la munte cu trenul

Pentru programul “Trenurile Zapezii 2017”, CFR Calatori a introdus pana pe 28 februarie 2017, reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinatie sau tranziteaza statiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani (pentru statiunile Straja si Parâng) si Piatra Neamt. Reducerile se acorda pentru mai multe trenuri. 

O reducere de 25 la suta de luni pâna joi, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinatie una din statiunile montane de pe ruta Sinaia-Brasov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei, Petrosani si Piatra Neamt. 

  

Tot de 25 la suta benefieciaza calatorii în zilele de vineri, sâmbata, duminica si sarbatori legale, pentru calatoriile pe ruta directa, la clasa a 2-a, cu punct de sosire sau plecare din statia Petrosani cu trenurile IR 1728 si IR 1729 Caracal-Târgu Jiu-Petrosani si retur. 

Advertisements

De o reducere cuprinsa intre 31 si 56 la suta zilnic pentru calatoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circula pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brasov si retur, prin extinderea ofertei “Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Advertisements

Sursa: bzi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

România ocupă locul 11 în clasamentul ţărilor din UE privind preţul unei case

Redacția

Statistică: Creştere a numărului de înmatriculări pentru maşinile noi, în ultimele luni. Dacia, în topul celor mai vândute mărci

Redacția

Agitaţia de pe bursele lumii continuă şi marţi, investitorii văd aproape numai roşu în faţa ochilor

Redacția
Încarcă...