NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rectificare bugetară pentru școli, în vederea pregătirii deschiderii anului școlar

Administrația locală alocă suplimentar aproximativ 150.000 lei unităților de învățământ, în vederea pregătirii deschiderii anului școlar 2021-2022. Subiectul va fi discutat în ședința de la finele acestei luni.

Pe ordinea de zi se va afla un proiect de hotărâre prin care se va propune alocarea unor sume de bani, pe lngă cele aprobate deja prin finanțarea complementară.

“În ședința ordinara de la sfârșitul lunii, va fi pe Ordinea de zi un Proiect de hotărâre ce privește o rectificare bugetară. Principalul scop al acestei rectificări este de a suplimenta, față de prevederile inițiale,  cu 150.000 lei finanțarea complementară acordată școlilor. Rectificarea a fost inițiată ținând cont de solicitările făcute de unitățile de învățământ. Suma de 150.000 lei provine din redistribuire de credite”, a precizat Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Primăriei.

Ședința Consiliului Local aferentă lunii în curs, va avea loc pe data de 31 august. 

  
Advertisements

Related posts

Pintilie îi cere lui Pantazi să-l demită pe directorul CLP EcoServ SRL! (VIDEO)

Marius Parteni

Primăria cere girul aleşilor să angajeze un avocat pentru un proces intentat de AgroComplex. Consilierii întreabă dacă hotărârile sunt puse în aplicare

Marius Parteni

Programele Rabla Clasic și Rabla plus vor primi buget suplimentar

Redacția
Încarcă...