RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
SănătateȘtirea zilei

Record în valul 4: Peste 2.500 de cazuri noi de coronavirus în ultima zi. Număr mare de pacienți și la Terapie Intensivă

Un nou vârf al valului 4 a fost atins vineri, când au fost raportate 2.520 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, dintr-un total de 44.000 de teste efectuate. 41 de pacienți COVID au murit în ultima zi, iar la secțiile de terapie intensivă sunt internați peste 500 de bolnavi în stare gravă.

Până astăzi, 10 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.115.901 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

1.063.360 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.520 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

  

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor. 

continuare pe digi24

Related posts

12.000 de doze de imunoglobulină vor fi aduse luna aceasta în România

Redacția

”Ne încarcă sufletul de energie!” Serele Grădinii Botanice din Iaşi, terapie pură. Expoziția de plante exotice a devenit atracția principală

Redacția

Trei fetițe au venit pe lume în perioada sărbătorilor la Spitalul Municipal de Urgență

Răzvan Grecu
Încarcă...