NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru reabilitarea Lacului Peștișorul ar putea fi scoase la licitație

Reabilitarea Lacului Peștișorul este una dintre cele mai importante provocări pentru administrația locală indiferent de cine s-a aflat la conducerea Primăriei Municipiului Pașcani. Aflat într-o stare deplorabilă, cu unul dintre maluri prăbușit și golit de apă, Lacul Peștișorul așteaptă de ani de zile ca atenția politicienilor să se îndrepte și asupra sa.

În conferința de presă susținută ieri, de primarul Marius Pintilie, la o întrebare pe acest subiec, edilul șef a anunțat că în perioada următoare va fi scoasă pe SEAP documentația necesară selectării unei firme care să realizeze atât studiul de fezabilitate, cât și proiectul tehnic.

„La Lacul Peștișorul suntem acum în chinurile facerii. Vrem să reușim într-un fel sau în altul să scoatem achiziția sf-ului și proiectării pe SEAP. Am elaborat o parte din documente, să vedem ce probleme mai sunt în așa fel încât în zilele următoare să scoatem pe sSEAP achiziția sf-ului,” a explicat primarul Marius Pintilie.

Advertisements

Conform unor informații din Primăria Municipiului Pașcani, firma care se ocupă de realizarea caietelor de sarcini a înaintat documentația necesară pentru demararea achiziției publice în urmă cu câteva săptămâni, însă funcționarul public care trebuia să demareze procedura de achiziție a plecat în concediu de odihnă.

Advertisements
  

De altfel, primarul Marius Pintilie a precizat în aceeași conferință de presă că o problemă cu care se confruntă în demararea unor proiecte este chiar la Compartimentul de Achiziții Publice.

Advertisements
Advertisements

Related posts

PNL propune reînființarea cinematografului, în cadrul Casei de Cultură. Pintilie cere alianței PSD – PMP să voteze proiectul!

Răzvan Grecu

Vreme caldă în perioada sărbătorilor de iarnă

Redacția

Atenție șoferi! Circulația pe sectorul de drum Gâștești – Moțca îngreunată de lucrări de plombare și asfaltare

Teona Gherasim
Încarcă...