NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reacția șefilor Primăriei Pașcani la vestea că un angajat a luat mită! Ce măsuri s-au luat împotriva lui

Șefii Administrației Locale au aflat printr-o adresă de la Parchet despre cazul paznicului – salariat al instituției, care a luat mită în cursul săptămânii trecute. Conducerea Primăriei, prin purtătorul de cuvânt, a declarat că bărbatul în cauză fusese transferat la Serviciul Public de Evidență a Populației, de la Gospodărie Comunală, din lipsă de personal. Acum se va întoarce de unde a venit, iar în plus, s-a ales și cu dosar penal.

 

 

  

Cristian Menegon a precizat că bărbatul nu ar fi trebuit să se ocupe de întocmirea listei pentru pașapoarte, el fiind paznic. De altfel, și cei de la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Pașcani au cerut să consulte fișa postului celui care a luat mită, ocazie cu care șefii Primăriei au aflat de acest caz.

„Noi vrem să transmitem că nu serviciul nostru se ocupă de pașapoarte, și prin fișa postului, nu era în atribuțiile celor de la pază să întocmească liste pentru cei de la Pașapoarte. Nu înțelegem de ce s-a ajuns la acest demers. Noi am primit o solicitare din partea organelor în drept în care ni se spune că trebuie să transmitem fișa postului angajatului nostru, pentru că există un dosar penal. Noi vom face acest lucru și vom aștepta să vedem ce se întâmplă în continuare. Cât privește posul de pază din Primăria Veche, suntem în faza în care analizăm, să discutăm cu persoana în cauză, cu șefii de servicii, să vedem ce soluție găsim. Analizăm și posibilitatea de a înființa, prin Poliția Locală, un post de pază acolo”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul  de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Paznicul care a luat mită este cercetat în stare de libertate, dar nu are permisiunea de a părăsi localitatea. 

Advertisements

Related posts

Marți se aleg membrii în Consiliile de Administrație de la Spital, Casa de Cultură, Bibliotecă și Clubul Sportiv Municipal

Răzvan Grecu

Audieri la DNA în cazul „datoria AgroComplex”: Primii funcționari publici și consilieri audiați de procurori

Marius Parteni

Dezbatere publică organizată de Actualitatea TV pe tema redelegării serviciului de apă-canal către ApaVital. Vino și convinge aleșii locali cum să voteze!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site