NewsPascani.com
Poliție

Reacţia poliţiei după ce o fată a fost lovită şi dezbrăcată de vânzătoarele unui magazin (VIDEO)

Vânzătoarele unui magazin de haine din Alexandria au lovit şi umilit o fată de 14 ani, după ce au prins-o că încerca să fure mai multe perechi de pantaloni. Fata a fost desenată pe faţă cu un marker, a fost dezbrăcată în lenjerie intimă şi dată afară din magazin.

Fata de 14 ani a încercat să fure mai multe perechi de pantaloni, pe care le-a îmbrăcat, dar a fost prinsă de vânzătoare. Minora era însoţită de o prietenă, de aproximativ aceeaşi vârstă. Şi aceasta a fost desenată de vânzătoare cu markerul pe faţă.

Fata care a încercat să fure perechile de blugi a fost lovită şi în cele din urmă a fost scoasă în stradă aproape în pielea goală. Filmarea a ajuns la Poliţia din Teleorman, care încearcă acum să le identifice din imagini pe cele două fete, după ce au fost deja la magazin şi au stat de vorbă cu angajatele.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Alexandria efectuează acum cercetări pe marginea conţinutului acestei filmări şi s-a sesizat din oficiu atât cu privire la fapta celor două minore, cât şi cu privire la comportamentul vânzătoarelor„, a declarat Daniela Păşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman. Angajatele magazinului sunt cercetate pentru tulburarea liniştii publice şi lovire.

Filmarea a ajuns şi la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, iar directorul Mugurel Putineanu susţine că deja a trimis angajaţi ai instituţiei la magazinul din centrul Alexandriei, pentru a lămuri lucrurile la faţa locului.

sursa mediafax.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

PENTRU JUDEŢUL IAŞI ESTE EMIS COD GALBEN DE NINSORI! POLIŢIŞTII VĂ RECOMANDĂ SĂ FIŢI PRUDENŢI LA VOLAN!

Redacția

O femeie s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu țigări

Redacția

Tânăr snopit în bătaie în toaleta unui restaurant din apropierea sediului Poliției. Riscă să își piardă vederea! -FOTO

Marius Parteni
Încarcă...