NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Reacția PLUS la declarația Mioarei Petrescu de la USR: „Negocierile se poartă între Birourile Județene USR și PLUS”

Declarația Mioarei Petrescu, candidatul USR pentru Primăria Pașcani, dată ieri pentru Actualitatea TV, cu privire la faptul că pe plan local nu există o alianță electorală între USR și PLUS, a primit astăzi un răspuns din partea partidului înființat de Dacian Cioloș.

Responsabilul pe comuncare de la PLUS Pașcani, Dan David, a explicat că o eventuală alianță electorală este negociată în prezent de filialele județene ale USR și PLUS și că după rezultatul final al acestora vor fi mai multe date de comunicat.

„De la Iași știm că negocierile sunt încă în desfășurare între cele două Birouri Județene PLUS și USR. Dacă interesul general primează, aceste negocieri vor fi finalizate în cel mai scurt timp. Ce ține de noi aici la Pașcani, ne-am arătat și ne aratăm în continuare disponibilitatea în a trimite specialiști în CL având în vedere situația critică în care a ajuns orașul nostru. Voi reveni in momentul în care avem cu exactitate si rezultatul final. Probabil atunci vom comunica mai multe”, a declarat Dan David, reprezentant al PLUS Pașcani.

Reamintim că Mioara Petrescu a declarat că USR nu este în alianță cu PLUS la Pașcani și că deocamdată nu se știe dacă vor candida pe liste comune la alegerile locale din 27 septembrie.

Advertisements

Related posts

Comunicat de presă: Întrevedere a membrilor Comisiei pentru transporturi şi energie din Senatul României cu membrii Comisiei pentru politică externă din cadrul Senatului Republicii Uzbekistan

Redacția

Vot pentru candidatura lui Liviu Dragnea în ședința Biroului Politic al PSD Iași, la propunerea senatorului Constantinescu

Marius Parteni

Prima zi de preşedinte a lui Klaus Iohannis: „Nu există altă cale pentru România decât aceea a unei ţări eliberate de corupţie”

Redacția
Încarcă...