NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi promite că piața din zona deal va avea o parcare subterană, pe două niveluri

Viceprimarul Cristian Rățoi a anunțat într-o conferință de presă că își dorește, alături de primarul Marius Pintilie, modernizarea pieței din deal. Deocamdată nu există încă un proiect, dar deja viceprimarul are o idee despre cum va arăta această piață, după modernizare.

Conform celor declarate de Rățoi, piața va avea o parcare subterană pe două niveluri, iar deasupra pieței va fi amenajată o zonă de restaurante pentru luat masa. Pentru a ajunge însă la faza de proiectare și execuție, aceste idei trebuie prinse într-o notă conceptuală care ulterior trebuie aprobată de consilierii locali.

„Piața din deal va fi una modernă, va avea două etaje de parcare subterană, va avea piața propriu zisă și deasupra un spațiu pentru luat masa. O să vedeți la sfârșit când vom stabili și când vom face schițele”, a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului Pașcani.

În prezent, muncipalitatea dorește să se împrumute de la Trezoreria Statului cu 11 milioane de lei pentru a finanța lucrările de modernizare a pieței din vale și de amenajare a noului cimitir.

  

Advertisements

Related posts

Mâine se întrerupe apa în suburbia Sodomeni din cauza unei avarii

Redacția

Managerul Spitalului CF, numit în lipsa unor acte de studii, a fost repus în funcție. Astăzi a revenit la muncă

Marius Parteni

REVOLTATOR! Ajutoarele de la UE ii trimit pe oameni direct la spital! Nimeni nu are curaj sa deschida o astfel de conserva!

Redacția
Încarcă...