NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rățoi despre consilierii din opoziție: Au fost aleși consilieri locali numai pentru scandal și panaramă?!

Acuzele formulate de consilierul Sorin Olariu cu privire la faptul că angajații Primăriei ar fi depus deșeuri pe malul stâng al râului Siret, l-au determinat pe viceprimarul Cristian Rățoi să răbufnească. În conferința de presă ce a avut loc ieri la sediul Primăriei, acesta a atras atenția, la modul general, că unii dintre aleșii locali critică toate acțiunile pe care le face municipalitatea, fără a căuta soluții mai bune.

„Am observat ca de când am fost ales viceprimar și până în ziua de azi, unii consilieri nu fac decât să ponegreasă și să bage doar bețe în roate, ca să spunem lucrurilor pe nume. Am impresia că la ei campania electorală nu s-a terminat. Nu că nu vor să înțeleagă, ei nu vor să acccepte acest lucru. Au alte gânduri probabil până la următoarele alegeri și caută cu tot dinadinsul ca tot ceea se face bun în acest oraș  să fie criticat. Vor doar să distrugă imaginea administrației publice locale de azi. Eu îi atenționez că ar fi bine să gândească de două ori, pentru că dacă până acum am stat liniștit în banca mea, de acum s-ar putea să aplic legea mult mai drastic. Nu e posibil ca cineva să acuze Primăria că a făcut curățenie în parc  și a dus deșeurile pe malul Siretului, fără a avea o dovadă clară din care să rezulte treaba asta. Nu e posibil ca în momentul în care îi spui și îi arăți că uite am depus acolo și acolo, să se ducă și să facă presiuni pentru a intra în acea incintă să facă live-uri. Eu cred că ar trebui să se mai gândească acele persoane la ceea ce vor, pentru că pășcănenii văd, pășcănenii analizează și nu știu dacă  pășcănenii sunt de acord cu aceste metode de intimidare și de ponegrire. Adică dacă noi vrem să facem ceva în oraș, curățenie și multe altele, nu cred că este în interesul orașului ca acești indivizi să posteze tot timpul și să facă reclamații. Au fost aleși consilieri locali numai pentru scandal și panaramă?! Eu nu cred lucrul ăsta. Eu cred că era mult mai corect să vină să discutăm dacă era ceva de discutat și să vedem cum putem face și să dăm înainte”, a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Reamintim că, problema deșeurilor de la Pașcani este în prezent un subiect controversat. Intervențiile pe Facebook și reclamațiile consilierului Sorin Olariu au determinat Agenția pentru Protecția Mediului Iași să notifice Primăria să nu mai depună deșeuri vegetale la un depozit a cărei destinație a fost dată de Consiliul Local. Din această cauză Primăria a sistat acțiunea prin care ridca gratuit din fața porților aceste deșeuri, această operațiune fiind preluată contra-cost de operatorul Girexim.

Advertisements

Related posts

Societatea civilă a obținut prima victorie în lupta cu ApaVital: Proiectele pășcănenilor cu privire la ARSACIS și ApaVital au fost considerate ca fiind eligibile pentru a intra în ședința Consiliului Local!

Răzvan Grecu

Cod galben de frig si ploi in aproape toata tara

Redacția

Imagini dezolante în Parcul Peștișorul, după acțiunea de curățare a bazinului (FOTO)

Marius Parteni
Încarcă...