NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Rata de incidență a cazurilor de coronavirus a scăzut, la Pașcani

După o lungă perioadă de timp, în care rata de incidență a cazurilor de coronavirus a crescut de la o zi la alta, astăzi s-a înregistrat o scădere în municipiul Pașcani. Conform Institului Național de Sănătate Publică, incidența calculată pe ultimele 14 zile este de 5.74, iar ieri era de 5.87.

Astăzi, 18 octombrie,  toate cele 7 paturi din cadrul secției ATI COVID-19 , de la Spitalul Municipal Pașcani, sunt ocupate. Pacienții au forme grave de coronavirus.Din păcate, în weekendul care a trecut, 5 pacienți infectați cu SARS-CoV-2, au decedat la Spitalul Municipal Pașcani.   

Conform DSP Iași, în ultimele 24 de ore, în județ s-au înregistrat 336 cazuri noi de infectare cu COVID-19  și 17 decese.

Astăzi, la centrul din Pașcani sunt libere 1. 273 de locuri, cu serul Pfizer.  Centrul de vaccinare este în sediul administrației locale, iar programul este de luni-duminică, de la 08.00-20.00.

  
Advertisements

Related posts

Fetița de un an și 9 luni opărită cu ciorbă, tratată în continuare la Spitalul de Copii din Iași

Redacția

Oamenii de știință lucrează la un test care să facă diferența între COVID-19 și gripă, într-o singură probă

Redacția

Primele rezultate ale testelor de sanitaţie. Şefii spitalelor ieşene sunt mulţumiţi de dezinfectanţii pe care îi folosesc

Redacția
Încarcă...