RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rămășițele a cel puțin 12 persoane au fost găsite, în diverse locuri, pe străzile unui oraș din Mexic

Rămăşiţele umane lăsate de presupuşi membri ai crimei organizate în diferite puncte ale zonei metropolitane a oraşului mexican Monterrey, statul Nuevo Leon, în nordul ţării, corespund unui număr de cel puţin 12 persoane, a anunţat marţi Procuratura Generală a statului, scrie Agerpres

În primă instanţă, autorităţile au indicat că resturile abandonate aparţineau unui număr de şapte persoane, la care s-au adăugat cinci pachete cu rămăşiţe umane găsite pe străzile celui de-al doilea cel mai populat oraş din Mexic şi cel mai mare din nordul ţării.

Procuratura Generală a statului Nuevo Leon, aflat la graniţa cu Statele Unite, a raportat apariţia cadavrelor, care corespund unor corpuri de sex masculin.

Ca răspuns la aceste evenimente, guvernul local a organizat o reuniune urgentă de securitate, în urma căreia secretarul de stat pentru securitate, Gerardo Palacios Pamanes, a atribuit cele petrecute unei „epurări” în cadrul unui grup infracţional.

  

„Ceea ce am văzut a fost o epurare în interiorul unui grup de crimă organizată care are reşedinţa principală în Tamaulipas (un stat vecin)”, a declarat Palacios Pamanes.

Oficialul a subliniat că incidentele sunt aparent legate de „trădări” în interiorul aceluiaşi grup.

În cadrul aceleiaşi întâlniri,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bill Ford continuă să cumpere acțiuni în grup, mărindu-şi controlul asupra companiei auto fondate de străbunicul său

Redacția

Ubisoft introduce NFT-uri în jocuri – Acestea sunt informațiile până acum

Redacția

CSKA Moscova nu s-a putut prezenta la meciul cu Metz din cauza restricțiilor sanitare din Franța

Redacția
Încarcă...