RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL Paşcani încearcă accesarea unui proiect pentru montarea de panouri solare pe centrale

Conferinţă de presă, astăzi, la Regia Autonomă de Gospodărie Comunală şi Locativă Paşcani, despre Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pentru anul în curs.  Directorul RAGCL, Gelu Nedelcu, a făcut anumite precizări legate de situaţia economică a regiei și investiţiile pe care societatea şi le-a propus să le ducă la îndeplinire în 2016.

„Am reuşit să finalizăm de construit Bugetul de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2016 şi zilele trecute a trecut şi de votul membrilor din Consiliul de Administrație. Acesta a fost construit pe măsurile impuse prin contractele de mandat. Anul 2015 a fost mai bun faţă de anul 2014. Spun acest lucru deoarece am reuşit să reducem din pierderi, mă refer la o suma de aproximativ 1.000.000 lei. Principalele măsuri luate care au redus din pierderi au fost recuperarea creanţelor. Au fost acţionaţi în instanţa clienţi care înregistrau datorii către RAGCL şi astfel ne-am recuperat din sume. Sperăm să reuşim să mai diminuăm din datorii. Un alt aspect este acela că am încercat să nu ne axam doar pe activitatea de baza a regiei: termoficarea. Pentru a atrage bani am început să executăm lucrări de montaj branşamente individuale de apă şi canalizare. Avem foarte multe solicitări în acest sens”, a declarat directorul general RAGCL, Gelu Nedelcu.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

  

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Conform acestuia, la capitolul investiţii se are în vedere achiziţionarea unor convertizoare de frecvenţă pentru centralele din zona vale. Totodată directorul RAGCL a pomenit despre accesarea unui proiect pentru montarea unor panouri solare pe centralele regiei, pentru ca în lunile de vară, apa caldă să fie produsă cu ajutorul razelor solare. 

 

Menţionăm faptul că în momentul de faţă, în Paşcani există un număr de 3528 de apartamente branşate la regia de termoficare, adică în jur de 7000 de beneficiari. Gelu Nedelcu a declarat că fiecare client este important şi că îşi doreşte ca în acest an să aducă societatea pe profit. “Vom face tot ce ţine de noi ca să fim pe plus”, a conchis directorul RAGCL. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cseke Attila a semnat contractul privind finanțarea achiziției a 6 autobuze electrice pentru Municipiul Pașcani

Răzvan Grecu

Pașcaniul, grad de colectare scăzut al deșeurilor! Șefii Primăriei supărați când au fost întrebați ce au făcut!

Marius Parteni

Șoferi, atenție cum circulați spre Valea Seacă! Zeci de tiruri care așteaptă să fie încărcate cu sfeclă blochează traficul (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...