RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Răfuială între rromii din Sodomeni și cei din Boureni! Scandalul vine după o agresiune, în parcarea unui supermarket

Tensiuni mari între rromii din suburbia Sodomeni, ce aparține de municipiul Pașcani, și cei din Boureni, comuna Moțca. O răfuială ce se anunța a fi o luptă în toată regula în strădă, după ce un rrom a fost agresat în parcarea unui supermarket, s-a finalizat cu o plângere pentru distrugere.

Unul dintre liderii rromilor din Sodomeni a fost agresat fizic în parcarea supermarketului Kaufland. Totul pe fondul unor scandaluri vechi, generate de divorțul dintre doi tineri. Cei din Sodomeni au amenințat că se vor răzbuna și au cerut o întâlnire între grupările din Sodomeni și Boureni, pe drumul dintre Miroslovești și Verșeni, mai ales după cele întâmplate în parcarea supermarketului.

Pe fir au intrat și oamenii legii, iar într-un final totul s-a încheiat cu o o plângere pentru distrugere. Mai exact, conducătorul unui autoturism, fiind unul dintre cei care locuiesc în suburbia Sodomeni, a sesizat autoritățile cu privire la comiterea infracțiunii de distrugere.

El a susținut că parbrizul mașinii a fost lovit cu o bardă. Această faptă este cercetată de polițiștii Secției 6 Rurală Pașcani.

  

“Urmare a sesizării primite, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în vederea stabilirii situației de fapt, și luarea măsurilor care se impun”, ne-a declarat Anca Vîjîiac purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Mai multe persoane au ajuns în decursul zilei de ieri la sediul Poliției Pașcani, pentru a da declarații în acest caz. Sunt informații potrivit cărora prin cei implicați în aceste conflicte sunt și o parte din indivizii care au provocat mai multe scandaluri pe raza satului Boureni, în ultimii ani de zile.

Aceștia ar avea un comportament agresiv și umblă mereu cu obiecte contondente asupra lor. În urmă cu trei săptămâni de zile un autoturism a luat foc pe o stradă din Boureni, cauza nefiind încă stabilită.       

Related posts

Pășcănean amendat cu 500 lei pentru depozitarea ilegală a molozului

Oana Cordoneanu

Un bărbat din Gâștești a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de fratele său

Răzvan Grecu

Polițiștii au scos radarele pe străzile din județul Iași. Acțiune de amploare în acest weekend

Redacția
Încarcă...