NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Purtătorul de cuvânt al PNL: „Nicolae Ciucă poate avea un impact serios la prezidenţiale”

Ionuţ Stroe este de părere că premierul Nicolae Ciucă poate să aibă „un impact serios” în cursa pentru şefia statului. Liberalul susţine că actualul prim-ministru oferă un model de politician altfel, care preferă un mod de lucru „mult mai riguros”.

„Preocuparea noastră în momentul de faţă este 100% guvernarea. Trebuie să recunoatem că orice premier de succes are şanse la prezidenţiale. Important pentru noi este ca PNL să aibă acest succes la guvernare. Restul cred că va veni de la sine. Cred că în următorii doi ani Nicolae Ciucă poate să realizeze un lucru foarte important pentru politica românească, el oferă deja un model aparte, un model de lider altfel, este complet diferit faţă de cei care au fost până acum. El preferă un mod mult mai riguros, serios, cumpătat, aplicat.

Latura lui politică în acest moment este pusă în umbra seriozităţii cu care vrea să conducă acest Guvern. Cel mai important lucru sunt rezultatele cu care a venit la guvernare. Eu cred că premierul Ciucă poate avea un impact serios la prezidenţiale”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL la Adevărul Live. 

Vezi şi: Adevărul Live. Ionuţ Stroe: „Atacurile cibernetice nu trebuie să intimideze în a afirma clar că ceea ce face Putin în Ucraina este ilegitim” 

Advertisements
Advertisements
  

Dacă apreciezi acest articol,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Decizie fără precedent în România. Ministrul Educaţiei, anul şcolar fără niciun corigent

Redacția

Ciucă: Este nevoie la nivelul UE să se ia măsuri încât să asigurăm securitatea energetică

Redacția

Ciolacu: E exclus ca vreun membru al PSD să lipsească de la votul pe moţiunea de cenzură. Absenţa USR de la citire este un gest de laşitate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site