NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Punct final al lucrărilor! Esplanada va fi spălată! Au fost refăcute 67 de spații verzi

Lucrările de înfrumusețare a spațiilor verzi de pe esplanadă, începute de administrația locală, sunt aproape de finalizare. Ultimul pas va fi făcut mâine, 5 noiembrie și acesta constă în spălarea zonei de pământul și praful rezultate în urma activităților desfășurate.

Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cristian Rățoi, la conferința de presă de la Primăria Pașcani, dsfășurată după ședința de Consiliul Local.

„Mâine terminăm Esplanada. Începem dimineață să spălăm toată zona pentru a îndepărta tot ce înseamnă rămășițe de pământ, praf”, a declarat Cristian Rățoi.

De asemenea, viceprimarul a menționat că au fost refăcute 67 de spații verzi și că tot acest proces de înfrumusețare desfășurat într-o lună de zile a costat 59.000 de lei.

  

„Am o situație vis-a-vis de această activitate desfășurată acolo. Au fost plantați 183 de copaci, s-au plantat 607 de flori perene din diferite specii, flori care de la an la an se vor dezvolta și vor ieși. S-a mai plantat un număr de 40 de arbuști, s-au montat 800 mp de gazon, s-au plantat 23.500 de bulbi de lalele, zambile, narcise. Toată această activitate a costat 59.000 de lei”, a mai menționat viceprimarul Rățoi.

Primăria face apel la pășcăneni, să păstreze orașul frumos și curat! În spatele aranjamentelor de flori și toate spațiile verzi de care se bucură pășcănenii în fiecare zi, se ascunde o muncă grea, făcută de muncitorii de la Spații Verzi și Sere.

Advertisements

Related posts

Compensații și despăgubiri dacă rămâneți fără curent electric. Lege nouă

Redacția

Situație critică la RAGCL Pașcani. Furnizorul de apă caldă și căldură a rămas fără gaz metan

Oana Cordoneanu

Lista cu agenții economici care riscă să fie evacuați din piețe din cauza datoriilor

Marius Parteni
Încarcă...