NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers Național

Pudra decolorantă – cel mai ideal produs cosmetic pentru decolorarea părului

Astăzi, tot mai multe femei aleg să își decoloreze părul, pentru a își schimba look-ul. Astfel, pudra decolorantă capătă tot mai multă popularitate în rândul femeilor, iar specialiștii din domeniul frumuseții și-au îndreptat atenția spre conceperea diverselor produse care să satisfacă cerințele chiar și celor mai exigente persoane.

Pudra decolorantă este un produs cosmetic care are proprietatea de a deschide culoarea părului până la câteva nuanțe, în dependență de rezultatul dorit. Aceasta este potrivită atât pentru părul vopsit cât și pentru cel natural, fiind ideală pentru deschiderea nuanței în diverse tehnici de decolorare. Însă, pentru a obține efectul mult așteptat, este foarte important ca în procesul de decolorare să fie respectat timpul de acțiune, deoarece clătirea prea devreme a părului poate oferi o nuanță portocalie nedorită în schimbul blondului deschis. De asemenea, dacă pudra decolorantă este lăsată prea mult timp pe păr, atunci poate arde și deteriora structura firelor. 

Pentru că pe piața industriei frumuseții există o varietate de pudre decolorante, mai jos îți vom prezenta câteva din produsele care cu siguranță îți vor satisface așteptările.

  • Joanna Multi Blond Super este un mijloc cosmetic conceput pentru procedurile de balayage. Acesta are proprietatea de a decolora părul până la 5-6 nuanțe și are un efect blând asupra firelor. Formula sa conține proteine de mătase, care au proprietatea de a proteja șuvițele în timpul procedurii de decolorare și le lasă mai netede și moi. De asemenea, în cutie vei găsi și o mască pe bază de proteine ​​din lapte și provitamina B5, care protejează firele împotriva efectelor nocive ale razelor solare. Utilizarea produsului garantează un rezultat excelent, nu usucă părul și nu îl deteriorează. În plus, odată ce este amestecat cu oxidant, capătă o consistență densă ce se aplică ușor și uniform pe suprafața șuvițelor.
  • Wella Professionals Blondor Multi Blonde Dust-Free este un produs cosmetic care conține substanțe active ce au proprietatea să decoloreze părul până la 7 nuanțe. Acesta este capabil să decoloreze chiar și cele mai întunecate fire, datorită tehnologiei inovatoare Tri-Lightening Complex. De asemenea, pudra conține pigmenți special selectați, care neutralizează tonurile nedorite de galben, astfel încât părul tău își va menține un timp îndelungat nuanța frumoasă de blond.
  • Schwarzkopf Professional Igora Vario Blond Super Plus este pudra care va deschide culoarea părului până la 8 nuanțe. Formula sa se bazează pe tehnologia inovatoare FibreBlond, care întărește structura firelor, prevenind ruperea acestora. Produsul este ideal atât pentru decolorarea șuvițelor individuale, cât și pentru decolorarea întregului păr. În plus, are proprietatea de a neutraliza tonurile nedorite de galben, oferind părului o nuanță impecabilă de blond.

După cum vezi, pudra decolorantă te va ajuta să obții un look perfect și frumos, oferind și o îngrijire delicată părului. Deci, nu ezita să îți achiziționezi una din pudrele inovatoare care cu siguranță te va încânta datorită efectelor sale.

  
Advertisements

Related posts

Primarul Timișoarei sună alarma: 55 de persoane izolate la domiciliu nu au fost găsite acasă

Redacția

Camere video şi audio la examenele auto. Acestea sunt noile reglementări introduse din ordinul lui Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor

Redacția

Prognoza meteo pentru Moldova: instabilitate atmosferică și ploi însemnate cantitativ

Redacția
Încarcă...