NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri publicitare

PUBLICATIE DE VANZARE MOBILIARA /ANUNTURI

Subsemnatul Corbu Vasile,executor judecatoresc in circumscriptia teritoriala  a Curtii de Apel Iasi, cu sediul in Pascani,Str.Eugen Stamate,Bl. D2 A mezanin,jud. Iasi.

La  data de 13-07-2021, orele 10,00 va avea loc in sat Topile,str.Primarului,comuna Valea Seaca,jud.Iasi, vanzarea la licitatie publica a urmatorului bun mobil: una remorca marca Pongratz LPA U(Z) AA LPA 206 U(Z)-B,nr. inmatriculare IS-51-MAM,serie sasiu VAPB0000000264641,an fabricatie 2014,culoare GRI,CIV K415304,suprastructura deschisa,cu pretul de incepere a licitatiei de 1.000 lei, pret stabilit prin expertiza de catre expert tehnic judiciar Ifrim Ileana, proprietatea debitorului Manoliu Asofiei Mihai,domiciliat in Pascani,str.Crinilor,nr.29,jud.Iasi,

       Executarea se face la cererea creditoarei Manoliu Asofiei Ana .

       Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra bunului mobil urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare .

Advertisements
  

        Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere bunul mobil urmarit silit sa se prezinte la data,locul si ora stabilite pentru vanzare,avand asupra lor cartea de identitate si pana la aceasta data sa prezinte oferte de cumparare .

      Cel tarziu pana la termenul de vanzare ofertantii trebuie sa depuna o cautiune de 10% din pretul de incepere a licitatiei RO 80BRDE240SV535 1423 2400 deschis la BRD la dispozitia BEJ Corbu Vasile,CF 19877199 ,dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare pana la termenul stabilit pentru vanzarea la licitatie publica .

Advertisements

          Executor Judecatoresc

                Corbu Vasile                                       

                               

Advertisements
Advertisements

Related posts

Vând două camere cămin, cu baie proprie

Redacția

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani organizează concurs pentru postul de manager (DOC)

Redacția

Societate comercială angajează:

Redacția
Încarcă...