NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Anunțuri

PUBLICATIE DE VANZARE IMOBILIARA/ANUNTURI

       La  data de 04-08-2020, orele 10,00 va avea loc la sediul Biroului executor judecatoresc Corbu Vasile,din Pascani,str.Eugen Stamate,Bl. D2 A,mezanin, jud. Iasi,vanzarea la licitatie publica a imobilului situat in in satul Scheia,comuna A.I.Cuza,jud.Iasi inscris in C.F.nr.60881 –UAT Alexandru Ioan Cuza,jud.Iasi constand din una casa de locuit,edificata in anul 1996,cu Ac=72,60 mp,fundatii din piatra si beton, realizata din chirpici de pamant ,sarpanta de lemn cu invelitoare din azbociment ondulat,tamplarie din lemn,dispune de energie electrica,iar incalzirea se face la sobe alimentate cu combustibili solizi, anexa gospodareasca C2, cu o suprafata desfasurata construita de 35 mp.,realizata din boltari,sarpanta de lemn si invelititoare din tabla,fara tencuieli,usa si o fereastara din profile pvc si geam termopan,anexa gospodareasca C3,cu o suprafata desfasurata construita de 30,87 mp,fundatii de beton,realizata din boltari,sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla si anexa gospodareasca C4,cu o suprafata desfasurata construita de 37,50 mp., fundatii din beton,realizata din boltari,sarpanta de lemn cu invelitoare din tabla,fara tencuieli si utilitati, la pretul de 37.000 lei ,pret stabilit prin expertiză de către expertul tehnic judiciar Ing.Lazar Liliean.

                                Imobilul urmarit este liber de sarcini.

       Executarea se face la cererea creditoarei Ferent Lucia.

       Somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra imobilului urmarit sa-l anunte pe executorul judecatoresc inaintea datei stabilite pentru vanzare .

  

        Invitam pe toti cei care doresc sa cumpere imobilul  urmarit silit sa se prezinte la data,locul si ora stabilite pentru vanzare,avand asupra lor cartea de identitate si pana la aceasta data sa prezinte oferte de cumparare .

      Cel tarziu pana la termenul de vanzare ofertantii trebuie sa depuna o cautiune de 10% din pretul de incepere a licitatiei RO 80BRDE240SV535 1423 2400 deschis la BRD la dispozitia BEJ Corbu Vasile,CF 19877199 ,dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare pana la termenul stabilit pentru vanzarea la licitatie publica .

          Executor Judecatoresc

                Corbu Vasile                                       

Advertisements

Related posts

ANUNȚ PUBLIC AUTO TRANS COM

Redacția

Pierdut două certificate constatatoare ale SC ADY&JONY SRL

Redacția

Pierdut certificatul constatator

Redacția
Încarcă...