RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD și Pantazi s-au făcut de rușine. Motivul pentru care a demisionat viceprimarul! Cum comentezi?

Newspascani.com a solicitat Gabrielei Nedelcu un punct de vedere legat de decizia de a demisiona din funcția de viceprimar. Ea pune totul pe seama opiniile juridice, pro și contra, exprimate de specialiști. 

 

 

  

Nedelcu spune că votul pentru alegerea viceprimarului va fi reluat marți, 26 iulie.“În după amiaza aceasta, am decis să-mi înaintez demisia din funcția de viceprimar al municipiului Pașcani, având la bază motivația de a nu exista nici o suspiciune legată de legalitatea numirii în funcție, ținând cont că există păreri juridice pro și contra. La ședința de marți a Consiliului Local, colegii mei vor lua act de această decizie și se va relua procedura de alegere a viceprimarului”, ne-a declarat Gabriela Nedelcu.

Cu siguranță grupul de consilieri PSD o vor propune tot pe aceasta pentru funcția de viceprimar. Cum în legislativul local social-democraților au zece consilieri, hotărârea va trece fără probleme, pentru că odată cu OUG 42/2016, poate participa la vot și persoana nominalizată.

Rămâne în urmă o mare problemă de imagine și credibilitate a organizației din care face parte primarul Dumitru Pantazi și echipa PSD. Totul datorită faptului că legea a fost greșit interpretată și aplicată după interesul PSD. Decizia prefectului de a trimite spre revocare hotărârea arată carențele actului administrativ din mandatul primarului Pantazi.

Este pentru prima dată după 1990 când un viceprimar se vede nevoie să demisioneze pentru că nu a fost ales corect.   

Related posts

Târgoveții vor teren pentru casă. Primăria vine în sprijinul tinerilor

Teona Gherasim

Pintilie spune că problemele de fond funciar vor fi rezolvate fără pile! Plângere penală în cazul Legume S.A.

Răzvan Grecu

Ședință de CL pe 26 ianuarie: Trei proiecte importante pentru viitorul PSA. ARSACIS va semna contractul de denunțare a serviciilor cu ApaVital (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...