NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD și Pantazi s-au făcut de rușine. Motivul pentru care a demisionat viceprimarul! Cum comentezi?

Newspascani.com a solicitat Gabrielei Nedelcu un punct de vedere legat de decizia de a demisiona din funcția de viceprimar. Ea pune totul pe seama opiniile juridice, pro și contra, exprimate de specialiști. 

 

 

Nedelcu spune că votul pentru alegerea viceprimarului va fi reluat marți, 26 iulie.“În după amiaza aceasta, am decis să-mi înaintez demisia din funcția de viceprimar al municipiului Pașcani, având la bază motivația de a nu exista nici o suspiciune legată de legalitatea numirii în funcție, ținând cont că există păreri juridice pro și contra. La ședința de marți a Consiliului Local, colegii mei vor lua act de această decizie și se va relua procedura de alegere a viceprimarului”, ne-a declarat Gabriela Nedelcu.

Cu siguranță grupul de consilieri PSD o vor propune tot pe aceasta pentru funcția de viceprimar. Cum în legislativul local social-democraților au zece consilieri, hotărârea va trece fără probleme, pentru că odată cu OUG 42/2016, poate participa la vot și persoana nominalizată.

Rămâne în urmă o mare problemă de imagine și credibilitate a organizației din care face parte primarul Dumitru Pantazi și echipa PSD. Totul datorită faptului că legea a fost greșit interpretată și aplicată după interesul PSD. Decizia prefectului de a trimite spre revocare hotărârea arată carențele actului administrativ din mandatul primarului Pantazi.

Este pentru prima dată după 1990 când un viceprimar se vede nevoie să demisioneze pentru că nu a fost ales corect.   

loading...
Advertisements

Related posts

Bătaie de joc: Marcajele rutiere din Pașcani refăcute pe bani publici, o dată la 8 luni

Marius Parteni

Pericole pentru pietoni: Primăria a uitat de marcajele rutiere!

Răzvan Grecu

Pregătirile pentru Zilele Pașcaniului au intrat în linie dreaptă: scena unde vor urca artiștii a început să fie montată!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site