RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD Pașcani impune reguli, de care nu a ținut cont cât a fost la putere!

Social-democrații pășcăneni vor vot secret, pentru desemnarea membrilor Consiliului Local, în Consiliile de Administrație ale instituțiilor subordonate. Vorbim de Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ, Spitalul Municipal de Urgență, Casa de Cultură, Biblioteca Municipală, Clubul Sportiv și a unor comisii de la nivelul Primăriei.

Gabriela Nedelcu, consilier local și membru în comisia juridică, a anunțat că PSD vrea vot secret la desemnarea reprezentanților, în aceste consilii. Asta deși în perioada cât a făcut parte din conducerea executivului local, toți membrii au fost desemnați prin vot deschis. Ea a invocat prevederile Codului Administrativ.

Prin urmare, la toate proiectele de pe ordinea de zi a comisiei juridice ce vizau desemnarea unor persoane, social-democrații Gabriela Nedelcu și Mihai Dediu s-au abținut. Propunerile se vor face mâine, în plenul ședinței, ce se va desfășura on-line.

Cătălin Conache, din partea PNL, a subliniat că decizia cu privire la modalitatea de vot va fi stabilită mâine.

  

Nu la fel au decurs lucrurile la ședințele celorlalte comisii. Social-democrații Ciprian Pintilie, comisia economică, și Ionuț Prodan, comisia de urbanism, au avizat favorabil proiectele. Plenul Consiliului Local va decide mâine modalitatea de vot.

Related posts

Investiția de pe Nicolae Iorga suplimentată de la sine putere de șefii Primăriei, fără acordul aleșilor locali!

Marius Parteni

RAGCL Pașcani suspendă cursele pe patru trasee

Oana Cordoneanu

Măsură de control în autobuze. Primăria va elibera carduri de călătorie persoanelor care beneficiază de gratuități, iar regia va suporta montarea unor cititoare

Răzvan Grecu
Încarcă...