NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSD Pașcani impune reguli, de care nu a ținut cont cât a fost la putere!

Social-democrații pășcăneni vor vot secret, pentru desemnarea membrilor Consiliului Local, în Consiliile de Administrație ale instituțiilor subordonate. Vorbim de Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ, Spitalul Municipal de Urgență, Casa de Cultură, Biblioteca Municipală, Clubul Sportiv și a unor comisii de la nivelul Primăriei.

Gabriela Nedelcu, consilier local și membru în comisia juridică, a anunțat că PSD vrea vot secret la desemnarea reprezentanților, în aceste consilii. Asta deși în perioada cât a făcut parte din conducerea executivului local, toți membrii au fost desemnați prin vot deschis. Ea a invocat prevederile Codului Administrativ.

Prin urmare, la toate proiectele de pe ordinea de zi a comisiei juridice ce vizau desemnarea unor persoane, social-democrații Gabriela Nedelcu și Mihai Dediu s-au abținut. Propunerile se vor face mâine, în plenul ședinței, ce se va desfășura on-line.

Cătălin Conache, din partea PNL, a subliniat că decizia cu privire la modalitatea de vot va fi stabilită mâine.

  

Nu la fel au decurs lucrurile la ședințele celorlalte comisii. Social-democrații Ciprian Pintilie, comisia economică, și Ionuț Prodan, comisia de urbanism, au avizat favorabil proiectele. Plenul Consiliului Local va decide mâine modalitatea de vot.

Advertisements

Related posts

Bugetul de 65 milioane lei al Pașcaniului a fost votat. Nici un ban pentru investiții în sistemul de distribuție a apei pe oraș

Marius Parteni

Primarul încearcă din nou să actualizeze Planul Urbanistic General! Anul trecut a avut la dispoziție 100.000 de lei pentru realizarea lui!

Răzvan Grecu

Administrația locală a abandonat chiriașii ANL și cei ai blocului social! Dacă vor să aibă căldură și apă caldă trebuie să-și pună pe banii lor centrale termice! Codul civil trasează această cheltuială în sarcina Primăriei!

Răzvan Grecu
Încarcă...