RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PSA caută soluții pentru a nu trece la ApaVital

Conducerea Prest Serv Apă SA Pașcani trebuie să prezinte membrilor Consiliului de Administrație argumentele pro și contra înființării Asociației de Dezvoltare Intercomunitară.

Solicitarea vine după ce atât primarului Dumitru Pantazi cât și directorului PSA li s-a adus la cunoștiință de către reprezentanții Ministerului Mediului faptul că operatorii de apă regionali vor fi favorizați în momentul în care se vor aloca fonduri pentru dezvoltare. Astăzi s-a stabilit până vineri, 3 august, conducerea să prezinte membrilor Consiliului de Administrație un plan de măsuri, pentru ca societatea să furnizeze apă mai multor comune din zonă și care să poată fi atrase în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară. Până la această dată operatorul local alimentează cu apă comunele Cotnari, Hărmănești și Moțca. Urmează ca acestora să li se alăture și comuna Stolniceni-Prăjăscu, după finalizarea lucrărilor la stația de pompare din localitate.

Related posts

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei a publicat în transparență decizională proiectul de lege privind zonele metropolitane

Redacția

Poliția Locală: Somație pentru pășcănenii care aruncă gunoiul pe domeniul public!

Oana Cordoneanu

Lista drumurilor judetene care vor fi doar pietruite

Redacția
Încarcă...