NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Propunere: Pașcaniul să renunțe la echipa din Liga 3. Este oportun?

Discuții interesante astăzi în ședințele reunite ale Consiliului Local pe marginea activității echipei de fotbal a Clubului CSM Pașcani. Un consilier liberal a susținut că ar fi oportun ca Pașcaniul să se retragă din Liga 3, iar banii care sunt cheltuiți cu susținerea echipei să fie investiți în sportul de masă.

 

 

Cel care a venit cu propunerea a fost consilierul Marius Pintilie. El a apreciat că cei 120.000 lei cheltuiți cu susținerea echipei să fie direcționați către celelalte secții din cadrul clubului. ”Este oportun să avem cât mai mulți tineri care practică sportul de masă. Echipa de fotbal poate activa în Liga a –IV a sau a – V a, cu jucători proveniți din Pașcani. Cei 120.000 lei am putea să îi folosim pentru susținerea celorlalte secții”, a subliniat Pintilie.

În replică, Bogdan Mandric, directorul executiv al clubului a spus că ar fi o decizie greșită, în condițiile în care foarte multe localități din țară și-au închis cluburile. ”Această echipă este una care atrage mulți tineri. Dacă luăm o asemenea decizie cred că în câțiva ani clubul nu va mai avea atâția copii”, a spus Mandric.

În susținerea acestei idei a intervenit și consilierul Vasile Avramiuc. El a spus că mai degrabă s-ar căuta soluții pentru menținerea ei în această competiție. ”Pașcaniul are o istorie frumoasă în fotbal. De-a lungul timpului s-au obținut performanțe. Alta era posibilitatea în trecut, în ceea ce privește susținerea ei. Se implicau mai multe persoane”, a  spus Avramiuc.

O altă idee adusă în discuție de consilierul Pintilie a fost un parteneriat, prin care clubul să pună la dispoziția unui privat baza sportivă, iar acesta să se ocupe de echipa de fotbal.

La momentul de față în secțiile Clubului Sportiv Municipal sunt înscriși în jur de 170 de copii.   

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

FC Botoșani s-a impus la scor în fața echipei pășcănene

Redacția

Șapte rugbyști pășcăneni au participat la Academia de Rugby. Doi dintre ei vor juca în lotul național

Răzvan Grecu

Kosarom Pașcani a câștigat cea de a II a ediție a Cupei Dan Sălceanu (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site