NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Propunere din partea viceprimarului Rățoi: Fără tiruri în suburbii!

Viceprimarul Cristian Rățoi, cel care este și președintele comisiei tehnice de organizare a circulației rutiere, a venit astăzi cu propunerea să fie interzisă circulația și staționarea tirurilor în suburbii. Ideea va fi discutată mai întâi la nivelul acestei comisii.

Rățoi și-a argumentat propunerea motivând că starea drumurilor este foarte proastă și că aceste autocamioane distrug asfatul existent.

Sunt care vin cu tirul acasă. Au cap tractorul tras la poartă„, a spus viceprimarul Rățoi.

Discuția a avut loc în ședința comisiei tehnice pentru organizarea cirulației rutiere, ce nu a avut loc, de față cu reprezentanții Poliției Naționale și Locale.

  

Viceprimarul este de părere că firmele care dețin aceste autocamioane ar trebui să asigure staționarea în curtea societăților, acolo unde punctul de lucru. Dacă nu au această capacitate, întrucât au sediile de firmă în casele proprietate personală, să își închirieze un loc.

S-a discutat și despre posibilitatea ca Primăria să amenajeze o asemenea parcare, dar vicepriamrul a spus că acum nu există o zonă ce poate fi pusă la dispoziție.

Propunerea va fi analizată într-o ședință viitoare a acestei comisii. Membrii ei trebuie să țină cont că aceste drumuri sunt utlizate de multe mașini de mare tonaj și utilaje agricole.

Advertisements

Related posts

Apartamentele ANL rămase vacante au fost repartizate păşcănenilor! Urmează votul consilierilor

Ema Roman

Săpături arheologice în zona Palatului „Cantacuzino”. Specialiștii caută galeriile, care pot apărea!

Marius Parteni

Rocadă la şefia comisiei de Învăţământ din CL Paşcani

Marius Parteni
Încarcă...