NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul privind modernizarea pieței vale a fost semnat astăzi!

Contractul privind execuția proiectului tehnic și al investiției privind modernizarea pieței vale a fost semnat astăzi, la sediul Primăriei Pașcani. Investiția are ca scop asigurarea unui comerț mult mai organizat.

Reprezentanții administrației locale, împreună cu cei ai firmei ce se va ocupa de elaborarea proiectului tehnic și a lucrărilor de investiții, au semnat contractul privind acest obiectiv.

„Contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții privind reamenajarea pieței din zona vale, de pe strada Ceferiștilor a fost semnat astăzi. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 7.200.000 de lei, TVA inclus și cuprinde proiectarea ce are ca termen de finalizare 4 luni din momentul eliberării ordinului de începere al lucrărilor și execuția ce are ca termen de finalizare 30 de luni de la finalizarea proiectării”, se arată într-un comunicat al celor de la Primăria Pașcani.

Despre modernizarea pieței din zona vale a municipiului se discută de foarte mulți ani de zile. Proiectul a fost intens discutat, el urmează să fie acum elaborat de firma ce a câștigat licitația, iar mai apoi se trece la execuția lucrărilor.

  
Advertisements

Related posts

Raport în fața consilierilor: RAGCL pregătită să furnizeze agent termic. Georgeta Sandu îi sfătuie pe consilieri să decidă cui îi este facturată cota comună. Consilierul Mihuț propune acordarea de ajutoare pentru montarea de centrale termice de apartament

Răzvan Grecu

Agenții economici din piața deal au venit la Primărie. Proiectul ce viza o serie de modificări a fost amânat

Marius Parteni

Trafic blocat ieri pe strada Grădiniței! Șoferii au stat și câte 2 ore în trafic pentru a tranzita municipiul! (Video)

Răzvan Grecu
Încarcă...