RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul parcărilor concesionate a fost respins de plenul Consiliului Local. Liberalul Pintilie îl va reface respectând sugestiile colegilor

Consilierul liberal Marius Pintilie nu renunţă la ideea ca locurile de parcare să poată fi concesionate de cetăţenii din municipiu. Proiectul pe care l-a prezentat astăzi în plenul legislativului a avut din partea aleşilor locali o serie de propuneri pentru modificarea lui într-o formă care să obţină votul majorităţii.

Astfel, în urma intervenţiilor, Pintilie a promis că va aduce în şedinţa viitoare proiectul cu următoarele modificări: servicul să  fie în subordinea Primăriei, locul de parcare să fie rezervat doar de seara până dimineaţa, preţul să fie mai mic, iar restricţionările de tonaj să nu mai fie incluse. Mai mult, înainte de începerea concesionărilor trebuie ca locurile de parcare să fie identificate şi amenajate.

Pintilie a explicat în plen că banii încasaţi pentru concesionarea parcărilor se vor constitui într-un fond de investiţii special creat pentru ca municipalitatea să poată amenaja cât mai multe parcări, astfel încât în câţiva ani problema lipsei locurilor de parcare să fie rezolvată.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Noi membri în Consiliul de Administrație al CSM Pașcani

Marius Parteni

PSD nu se dezminte! Împreună cu Olariu și Jitaru au încercat din nou întârzierea numirii unui consilier local din partea PNL

Marius Parteni

21 decembrie, Pașcani: Ședință de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția
Încarcă...