NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentIași

Proiecţie specială a peliculei “Taximetriştii” la Iulius Mall, alături de scenarist şi personajele principale

Primul film românesc lansat simultan în România şi Moldova, „Taximetrişti”, va avea o proiecţie specială în prezenţa echipei la Cinema City de la Iulius Mall Iaşi. Co-scenaristul Adrian Nicolae şi actorii Monica Bîrlădeanu, Victoria Raileanu şi Alexandru Ion vor fi prezenţi vineri, 27 ianuarie 2023, de la ora 19:00, la Cinema City.

Este o comedie regizată de Bogdan Theodor Olteanu şi scrisă alături de Adrian Nicolae, ce îi are ca protagonişti pe Liviu (Rolando Matsangos) şi Lică (Alexandru Ion), doi taximetrişti care încearcă să supravieţuiască unei ture de noapte în care fiecare client are o problemă şi fiecare cursă e o aventură.

Începând cu data de 20 ianuarie, filmul va ajunge în ajunge în 82 de cinematografe din 47 de oraşe din ţară, beneficiind de o lansare simultană şi în Moldova. Proiecţii speciale, în prezenţa echipei filmului, au loc în 14 oraşe din ţară începând cu 18 ianuarie.

Premiera de gală a filmului, care a avut loc luni, 16 ianuarie, la Cinema City AFI Cotroceni din Bucureşti, a reunit peste 1.500 de persoane, în şapte săli de proiecţie.

Advertisements
  

„Lansarea în atâtea săli concomitent a fost copleşitoare. De fiecare dată când faci ceva, un film sau un spectacol, primul contact cu publicul e un moment al adevărului. În care nu ştii niciodată ce se va întâmpla. Cât din ce ţi-ai imaginat tu va ajunge la spectatori. Acum aşteptarea asta a fost înmulţită cu numărul de proiecţii, adică şapte”, a mărturisit regizorul Bogdan Theodor Olteanu.

Advertisements

Din distribuţia filmului fac parte: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Raileanu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Monica Bîrlădeanu, Cosmin „Micutzu’” Nedelcu, Andi Vasluianu, Ana Maria Guran, Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Alex Mircioi, Vlad Ionuţ Popescu, Adrian Ban, Ştefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Florentina Năstase, Ramona Niculae, Alexandra Panaite, Adi Bulboacă, Paul “Spike” Mărăcine, Adrian Nicolae, Ioana Bugarin, Eva Cosac, Maria Moroşan, Tiberiu Zavelea, Alex Iezdimir, Vlad Pânzaru, Ştefana Micu, Alexandru Oprinoiu, Mihaela Dobre, Andreea Constantinescu.

ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

Taina Sfântului Maslu cu un sobor de preoți, alături de stareţul Mănăstirii Secu, la Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Pașcani

Oana Cordoneanu

Trei consuli invitați la Târgul Comunelor! Locuitorii din zonă sunt așteptați să cumpere produse și servicii locale

Redacția

Resfințire Biserica ”Pogorârea Sf. Duh” din Blăgești (VIDEO)

Redacția
Încarcă...