NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectele consilierilor Pintilie şi Danu nu au loc în ședințele de CL convocate de primar

Trei proiecte iniţiate de doi consilieri locali nu-şi găsesc locul în ședințele de Consiliu Local convocate de primarul Pantazi.

Vorbim despre iniţiativele de a permite accesul copiilor pe terenurile de sport ale instituţiilor de învăţământ din oraș, de supraveghere prin GPS a maşinilor Primăriei şi a instituţiilor din subordine, dar şi de accesarea de fonduri europene pentru finanţarea construcţiei unui parc fotovoltaic.Deşi cele trei proiecte îndeplinesc toate cerinţele legii pentru a fi introduse pe ordinea de zi a Consiliului Local, primarul Dumitru Pantazi, cel a cărui atribut este de a convoca şedinţele legislativului, a omis şi de această dată să le pună în discuţia consilierilor.

 Atitudinea edilului şef de a suprima orice iniţiativă a consilierilor locali care nu sunt din PSD nu este de înțeles, mai ales că iniţiatorii sunt de acord ca primarul să-şi însuşească el proiectele dacă asta înseamnă că ele vor fi aprobate.

  

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Comisia de Disciplină, Integritate și Arbitraj a PSD a fost la Pașcani! Nu pentru Dumitru Pantazi ci pentru Benone Mihuț!

Răzvan Grecu

Blăgeștiul nu se regăsește pe lista cu localitățile ce vor beneficia de finanțare pentru canalizare și distribuție de apă

Marius Parteni

Noi proiecte pentru primarul comunei Lespezi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site