RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiecte suplimentare pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local. Zecista de la bacalaureat premiată de administrația locală

Ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local a fost suplimentată cu trei proiecte de hotărâre. Legislativul pășcănean va dezbate 18 proiecte de hotâre în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local de marți, 31 iulie.

Proiectul de hotărâre nr.16 prevede rectificarea bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe 2018. Astfel, firma Rompak Pașcani a oferit o sponsorizare de 28.000 lei pentru reabilitarea a două grupuri sanitare din cadrul Colegiului Național Mihail Sadoveanu. Băile sunt ale profesorilor și fetelor, sunt situate la etajul 1, în cadrul clădirii principale, nu au mai fost modernizate de peste 20 de ani și vor fi finalizate până la începerea anului școlar.

  

Proiectul de hotărâre nr.17 prevede aprobarea și modificarea privind domeniul public al municipiului Pașcani, inventarierea bunurilor, actualizarea datelor privind suprafețele de teren.

Teona Țehaniuc, tânăra care a obținut media 10 la bacalaureat, va primi un stimulent financiar în valoare de 1000 lei din partea administrației locale.Pășcăneanca este Promoția Centenar 2018, șefă de promoție, abolventă a Colegiului Tehnic CF Unirea și viitoare studentă la Facultatea de Medicină Dentară din Iași.

 

Related posts

Primarul Pintilie face apel către pășcăneni să respecte colectarea selectivă a deșeurilor (Video)

Iulia Huțanu

Bazele de deszăpezire ale DRDP Iași, pregătite pentru sezonul de iarnă

Redacția

OUG-schimbare ptr transferul la cerere, în perioada suspendării angajărilor

Redacția
Încarcă...