RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectantul de la piața vale a notificat Primăria că va reface documentația, astfel încât modernizarea să poată fi realizată

Modernizarea pieței vale a intrat în impas la începutul acestui an, după ce proiectantul desemnat prin licitație publică a livrat un proiect tehnic al cărui cost de implementare este de 3 ori mai mare decât cel din contractul de execuție.

Situația a fost intens comentată în Consiliul Local Pașcani, acolo unde proiectantul și executantul lucrărilor a fost prezent în urmă cu două luni pentru a prezenta explicații aleșilor locali. Astăzi, tot în cadrul unei ședințe de Consiliu Local, primarul Marius Pintilie a anunțat că proiectul tehnic va fi refăcut, astfel încât modernizarea pieței vale să fie realizabilă.

Avem o situație grea la Piața Vale. Ați văzut și dumneavoastră din discuțiile care au fost purtate în Consiliul Local că cei care au câștigat licitația au adus un proiect care nu este conform contractului semnat. Mă bucur că au trimis zilele trecute o adresă prin care spun că sunt dispuși să regândească proiectul și să dea un proiect tehnic care să poată să fie executat”, a anunțat Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Reamintim că, municipalitatea a purtat mai multe discuții cu constructorul și proiectantul obiectivului în decursul anilor 2021 și 2022, dar deocamdată nu s-a ajuns la un numitor comun, motiv pentru care investiția este blocată.

  

Related posts

ȘEDINȚĂ DE CL Paşcani 31 Ianuarie 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Bustul actorului și dramaturgului Matei Millo va fi dezvelit la Stolniceni-Prăjescu

Oana Cordoneanu

Un funcţionar acuză: Primarul Pașcaniului refuză să respecte legea achizițiilor publice

Marius Parteni
Încarcă...