NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiect privind modernizarea străzii Eugen Stamate, ce tranzitează piața deal

Strada Eugen Stamate care se întinde de la Oficiul Poștal deal, până la intersecția cu Crinilor, va fi modernizată după un proiect amplu de investiții. Primarul Municipiului a explicat săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că în perioada următoare, cel mai probabil în 2021, va fi demarat un proiect.

Chiar dacă comerțul stradal a fost interzis pe acest sector de stradă, ea nu va fi deservită traficului rutier. Nu va fi amenajată parcare pe zona respectivă, până când nu se va stabii exact ce trebuie făcut.

“Am eliberat strada de activitățile economice. Nu deschidem traficului rutier respectiva porțiune. Vom realiza un proiect integrat cu privire la această stradă. Trebuie să luăm în calcul pe viitor și o parcare în preajma acestei locații, așa cum este și normal”, a susținut Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani.

Discuții privind acest sector de stradă au fost și în trecut. Fostul primar a tot promis investitții privind modernizarea ei, și chiar deschiderea traficului rutier, astfel încât acesta să fie fluidizat.          

Advertisements

Related posts

Numărul solicitărilor de locuințe sociale, în creștere la Pașcani

Ema Roman

Atenţie! Instalaţia de avertizare de la trecerea de nivel cu calea ferată de la Cozmeşti este defectă! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Se schimbă legea. Ce trebuie să scrie în cazier dacă vrei să fii taximetrist

Redacția
Încarcă...