RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiect privind modernizarea străzii Eugen Stamate, ce tranzitează piața deal

Strada Eugen Stamate care se întinde de la Oficiul Poștal deal, până la intersecția cu Crinilor, va fi modernizată după un proiect amplu de investiții. Primarul Municipiului a explicat săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că în perioada următoare, cel mai probabil în 2021, va fi demarat un proiect.

Chiar dacă comerțul stradal a fost interzis pe acest sector de stradă, ea nu va fi deservită traficului rutier. Nu va fi amenajată parcare pe zona respectivă, până când nu se va stabii exact ce trebuie făcut.

“Am eliberat strada de activitățile economice. Nu deschidem traficului rutier respectiva porțiune. Vom realiza un proiect integrat cu privire la această stradă. Trebuie să luăm în calcul pe viitor și o parcare în preajma acestei locații, așa cum este și normal”, a susținut Marius Pintilie, primarul municipiului Pașcani.

Discuții privind acest sector de stradă au fost și în trecut. Fostul primar a tot promis investitții privind modernizarea ei, și chiar deschiderea traficului rutier, astfel încât acesta să fie fluidizat.          

  

Related posts

Probleme subterane pe traseul A8: se cer foraje suplimentare în zona Leţcani. Mâine, zi decisivă

Redacția

Lista cu străzile ce vor fi modernizate anul acesta la Târgu Frumos și sursele de finanțare ale acestor obiective

Marius Parteni

Audit extern pentru verificarea modului cum au fost folosiți banii europeni din proiectul ISPA de care a beneficiat PSA Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...