NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Proiect: înghețarea salariilor bugetarilor, punctul de amendă tot 145 lei

Salariile bugetarilor, precum și nivelul sporurilor vor fi înghețate la nivelul acestui an, conform unui proiect publicat pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP). Acesta mai prevede continuarea acordării voucherelor de vacanță în cuantum de 1.450 lei, precum și sancțiuni drastice pentru firmele mari care nu au conectat casele de marcat.

Proiectul mai prevede:

  • Suspendarea aplicarării a pensiilor speciale pentru primari până la 1 ianuarie 2022
  • Punctul de amendă se va menține la 145 lei
  • Va fi decalat și un articol din legea privind salarizarea bugetarilor care prevede o indemnizație de vacanță la nivelul unui salariu de baza brut. Noul termen: 1 ianuarie 2022.
  • Pentru realizări deosebite și pentru recompensarea unei activități de notorietate în domeniul culturii, științei și sportului exista o indemnizație de merit egale cu 3 salarii minime brute pe țară și este neimpozabil. Proiectul de mai sus spune că în anul 2021, cuantumul lunar al indemnizației de merit se menține la nivelul de 6.240 lei.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro.

  
Advertisements

Related posts

Ministrul Justiției, despre condamnații la moarte din Malaezia: Chiar dacă sunt infractori, vrem să le salvăm viața

Redacția

Accident rutier cu victime în această dimineață pe raza comunei Stolniceni Prăjescu

Teona Gherasim

Trei morţi, printre care o femeie decapitată, în urma unui atac cu cuţitul la o biserică din Nisa. Atacatorul prins striga ”Allah akbar”, un complice e căutat de poliție

Redacția
Încarcă...