NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

PROIECT EUROPEAN LA COLEGIUL NAȚIONAL ”MIHAIL SADOVEANU”

Proiectul  european  de mobilitate pentru personalul din învățământul școlar ,, Fii profesorul de care au nevoie elevii tăi”, a continuat anul acesta la Colegiul National ,,M. Sadoveanu” cu mobilitatea a doua.

Astfel, în perioada 4-9 aprilie, doamnele profesoare Angela Cășăriu și Adela Jitaru au participat la cursul CREATIVITY IN THE CLASSROOM AND DIFFERENT WAYS OF DISPLAYING IT, care a avut loc în orașul Split din Croația.

Teme abordate în cadrul cursului au urmărit diversificarea tehnicilor de predare la clasă, captarea atenției elevilor prin diferite jocuri, povești, teatru, moduri diverse de îmbunătățire a comunicării profesor-elev, creșterea motivației elevilor de a participa activ la ore, dar și tehnici de reducere a stresului, creativitatea fiind punctul central al tuturor activităților. Dezbaterile pe aceste teme, împreună cu partenerii din Croația și Italia, au contribuit la crearea unei atmosfere de lucru constructivă și dinamică, iar exemplele de bună practică din școlile partenere au fost interesante și instructive.

Advertisements

Related posts

Comunicat de presă TNL Pașcani: 2000 de cărți colectate în campania „Suntem români, citim românește!”

Redacția

Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

Redacția

Camion distrus de flăcări

Redacția
Încarcă...