NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Programul transportului public local, în minivacanța de 1 Decembrie

Ecoserv, societatea care se ocupă de transportul local din municipiul Pașcani, a stabilit graficul de circulație al autobuzelor, în minivacanța de Ziua Națională a României.

Astfel, în perioada 30 noiembrie-1 decembrie, programul de transport public local va fi cel de weekend. Pe 2 noiembrie se va relua programul normal.

MIERCURI, 30.11.2022 – Programul de transport public local de calatori pentru toate cursele  se va desfasura conform graficului de circulatie pentru  sambata / duminica;

JOI, 01.12.2022 – Programul de transport public local de calatori pentru toate cursele  se va desfasura conform graficului de circulatie pentru  sambata / duminica;

Advertisements
Advertisements
  

Incepand cu data de 02.12.2022 – se va relua Programul de transport public local normal.

Românii bugetari vor avea o minivacanță în următoarea perioadă. Mai exact vor fi 5 zile libere, începând de miercuri, 30 noiembrie, și până în 5 decembrie, după ce Guvernul a decis să fie liberă și ziua de vineri, 2 decembrie, fiindcă pică între zilele de sărbători legale și weekend.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi anunță că lucrează la bugetul pentru 2020: „Așteptăm propuneri din partea cetățenilor pentru investițiile din Municipiul Pașcani”

Răzvan Grecu

Pantazi nu se dezminte: În ultima zi de lucru din an a semnat un contract după o licitație finalizată în 24 de ore. Iată despre ce este vorba!

Marius Parteni

Șeful de la EcoSalubritate, criticat din interiorul PSD: ”Nu se face curățenie în oraș”

Marius Parteni
Încarcă...