NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Programul teraselor a fost prelungit până la ora 24

Petrecăreţii nu mai trebuie să elibereze terasele la 11 noaptea, pot acum să se lungească până la miezul nopţii. Măsura recent intrată în vigoare nu a adus însă prea multă veselie în localuri.

Ora în plus acordată teraselor nu a adus mai mulţi oameni, aseară, în centrul vechi al capitalei. În vreme unii se bucură că au mai mult timp să stea de vorbă cu prietenii, alţii duc dorul vremurilor dinaintea pandemiie, când distracţia se încheia în zori.

Client: Noi muncim pana la opt seara. Venim sa bem un suc, un vin si nici nu avem timp sa terminam ca trebuie sa plecam acasa. Putem sa spunem, asa intre ghilimele, ca este un lucru bun, dar ce mi-e 11, ce mi-e 12. Nu este mare diferenta. Tot asteptam sa se termine odata cu aceasta pandemie, sa nu ne mai simtim asa ca la inchisoare.

Iar asta le dă fiori patronilor de localuri. Spun că fiecare minut în plus este o gură de oxigen şi speră să-şi recapete clienţii cât mai repede.

  

Altfel, se tem că vor ajunge la sapă de lemn. Mai ales că şi controalele se ţin lanţ.

Tiberiu Craciun, patron terasa: Inainte sa veniti, tocmai a plecat politia locala, care ne-a dat o amenda pentru ca la ora 11 fara zece aveam muzica pornita. Nu inteleg de ce, dar am primit o amenda pentru asta. Toate autoritatile vin la noi in fiecare zi, in fiecare seara, incercand sa ne inchida.

Poliţiştii şi jandarmii au roit printre mese până după miezul nopţii.

observator

Advertisements

Related posts

Comercianții din piața vale, nemulțumiți din cauza unei investiții realizate de un agent economic

Ema Roman

Pășcănenii nu au profitat de amnistia fiscală propusă de executiv. Puține cereri și debite achitate

Marius Parteni

Aveați impresia că am scăpat de maidanezi? De mâine niciun câine vagobond nu va mai fi ridicat de pe străzi!

Răzvan Grecu
Încarcă...