NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Programul S.C.L.E.P Pașcani, în perioada 26-27 septembrie

Serviciul Public Local de Evidență a Persoanelor din Pașcani și-a modificat din nou, programul de lucru, de această dată pentru sfârsitul acestei săptămâni, când sunt programate alegerile locale.

Sâmbătă, 26 septembrie, serviciul va fi deschis între orele 8.00-16.00, pentru cei care vor să-și schimbe cărțile de identitate.

În ziua alegerilor, pe 27 septembrie, programul va fi prelungit, și va fi între orele 7.00-21.00, cât timp sunt deschise urnele de vot.

Modificările au fost făcute pentru ca pășcănenii care au actele de identitate pierdute sau expirate să le poată să le obțină în regim de urgență, pentru a putea ajunge la secțiile de votare.

Alegătorul care deține un act de identitate al cărui termen de valabilitate ar fi expirat în perioada 1 martie 2020-27 septembrie 2020, își poate exercita dreptul de vot în baza acestuia.

În zilele de 26 și 27 martie se vor soluționa cu prioritate cererile pentru eliberarea actelor de identificare în cazul deteriorării, pierderii, furtului sau distrugerii actului de identitate și în cazul anulării.

Pășcănenii cu drept de vot vor participa la alegerile locale din 27 septembrie, doar pe baza unui act de identitate valabil.

În Pașcani sunt delimitate și numerotate 29 de secții de votare, care vor funcționa marea majoritate în unități de învățământ din municipiu și suburbii, dar și la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

În Pașcani, la alegerile din 27 septembrie s-au înscris 7 formațiuni politice, și 2 candidați independenți: PNL, PSD, PRO România, USR PLUS, PMP, ALDE, Partidul Verzilor, Dănuț Răuț și Gabriel Sofian.

Advertisements

Related posts

Noii consilieri din legislativul local au depus astăzi jurământul

Marius Parteni

De mâine, românii vor putea cere 25.000 lei de la stat pentru a-și lua panouri solare electrice

Redacția

Toalete ecologice impracticabile şi infecte, în parcurile din Paşcani

Ema Roman
Încarcă...