RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Programul Rabla pentru electrocasnice va continua în 2020

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunţat sâmbătă că programul Rabla pentru electrocasnice va continua în 2020 şi că există în acest moment discuţii despre bugetul acestui program.

“Îl vom continua, cu siguranţă îl vom continua, am avut discuţii săptămâna trecută cu colegii de la Administraţia fondului de mediu şi am discutat ca până când vom discuta despre bugetul pentru 2020 să vină şi cu clarificările şi propunerile lor pentru acest program pentru electrocasnice. Îl vom continua şi acum va trebui să discutăm în cadrul Administraţiei fondului de mediu şi trebuie luată decizia în cadrul ministerului cum va arăta acest program în 2020. Dar este un program apreciat de populaţie şi evident ne dorim sa îl continuăm”, a spus ministrul Mediului Costel Alexe.

În ceea ce priveşte extinderea la alte electrocasnice precum televizoare sau aspiratoare, Costel Alexe a precizat că se analizează această variantă de lucru pentru 2020.

“Analizam această variantă de lucru pentru 2020. Important este să vedem dacă avem resursele financiare astfel încat să acoperim toate aceste creşteri pentru fiecare program în parte pentru că ne dorim ca numărul de beneficiari să fie mult mai mare decât în 2019 şi evident să aibă o eficienţă cât se poate de bună în implementare”, a afirmat ministrul Mediului, Costel Alexe.

  

zf.ro

Related posts

Oamenii inundați de pe strada Dragoș Vodă rămân cu problema nerezolvată. ”Toată lumea a venit, a văzut, a plecat. Problema cu șanțul și podul am rezolvat-o până la urmă. Ce a stricat Primăria am făcut eu”

Teona Gherasim

Doar 88 de locuri de munca pentru pascaneni

Redacția

Modificare importantă pentru medicii de familie din mediul urban

Redacția
Încarcă...