NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Programul Rabla Clasic pentru persoanele fizice „ar putea fi prelungit”

Programul Rabla Clasic pentru persoanele fizice ar putea fi prelungit. Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat miercuri că împreună cu Ministerul Mediului caută resurse financiare necesare pentru suplimentarea programului. Până acum, întreaga sumă alocată de 510 milioane de lei a fost rezervată, iar interesul românilor pentru mașini noi se menține ridicat, de aceea ar fi nevoie de noi alocări – menționează Administrația Fondului pentru Mediu. Potrivit datelor oficiale, la ediția din acest an a programului Rabla Clasic, care a început în 26 aprili, s-au înscris 40.000 de persoane fizice. Valoarea primei de casare este de 7.500 de lei.

La aceasta se pot adăuga ecobonusuri pentru stimularea achiziționării autoturismelor cât mai puțin poluante, 1.500 de lei pentru autovehiculele cu emisii scăzute, respectiv de 3.000 de lei la achiziționarea unui autovehicul nou, echipat cu sistem de propulsie hibrid.

radioromania

Advertisements

Related posts

Gruia Stoica are nevoie de bani: vinde 20 de vagoane de la Electroputere VFU (fosta Remar Paşcani), şi pune gaj la bancă alte patru

Redacția

80% dintre şomerii ieşeni provin din mediul rural

Redacția

Ziua decisivă a Fortus începe cu un aviz nefavorabil

Redacția
Încarcă...