NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Programul de lucru la ApaVital în perioada 30 aprilie – 4 mai 2021

În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021 (inclusiv), pe perioada sărbătorilor pascale, lucrătorii ApaVital vor asigura servicii de permanență, desfășurând  o parte din activitățile pe care le realizează în mod curent.

În primul rând, au fost stabilite echipe de intervenție care să asigure permanența pentru rezolvarea eventualelor disfuncționalități apărute atât la rețelele de apă din întreaga arie de operare, cât și la cele de canalizare.

De asemenea, activitatea de relații cu publicul va fi asigurată în această perioadă prin intermediul Centrului de Contact, operatorii de serviciu fiind la dispoziția utilizatorilor în fiecare dintre zilele menționate la numărul de telefon 0232.969.

Registratura ApaVital și casieriile ApaVital nu vor avea program de lucru, în vreme ce ghișeul de primire a documentațiilor – închis pentru relația directă cu publicul pe perioada stării de alertă – își desfășoară activitatea online, documentațiile putând fi transmise la adresa de e-mail avize@apavital.ro.  

Advertisements
  

Întrucât casieriile societății vor fi închise în perioada menționată, plata facturilor către ApaVital se va putea face prin plăți online, direct de pe portalul www.apavital.ro, dar și prin intermediul altor instrumente de plată,  oferite de instituțiile bancare sau a centrelor de plăți care au program de lucru în această perioadă, lista acestora fiind disponibilă la adresa  https://www.apavital.ro/alte-modalitati-de-plata.

Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor informatice ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store. 

Advertisements

Urăm tuturor utilizatorilor și colaboratorilor noștri sărbători pascale pline de lumină!

Biroul de presă ApaVital

Advertisements
Advertisements

Related posts

Marius Pintilie despre acuzele că ocupă teren fără acte:”Totul este un fals! Nu mă ierta primarul, dacă societatea mea ocupa teren abuziv”

Marius Parteni

Pentru a ajunge din Moldova în București se va traversa o autostradă și un drum expres

Redacția

Autorităţile vor renunţa la declaraţia pe propria răspundere pentru tarife plafonate la curentul electric

Redacția
Încarcă...