NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Program de furnizare al apei potabile în Blăgești

Din cauza creșterii consumului de apă, resursele din rezervoarele de înmagazinare ApaVital se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

În aceste condiții, în perioada 23 iunie – 27 iunie 2022 (inclusiv), pentru refacerea rezervelor de apă potabilă, ApaVital se află în neplăcuta situație de a furniza apă potabilă după program, zilnic, în intervalul orar estimat 18.00 – 8.00, către utilizatorii din localitatea Blăgești din municipiul Pașcani.

Advertisements

ApaVital reamintește utilizatorilor din zonele afectate că folosirea apei în alte scopuri decât cel menajer duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă, ceea ce determină dificultăți în asigurarea unui nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

PNL Pașcani: Dumitru Pantazi nu apără interesele cetățenilor și este amendat de justiție

Redacția

Românii au nevoie de un Guvern care să știe și să poată să guverneze pentru nevoile lor (P)

Redacția

ELEVII DE LA ,,MIRON COSTIN” PREMIAȚI LA CONCURSUL INTERNAȚIONAL PRO-LECTURA

Redacția
Încarcă...