NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prognoza meteo pentru săptămâna 21 – 27 decembrie 2020

Prognoza meteo pentru perioada 21 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 a fost publicată luni, 21 decembrie, de către ANM.

În aproape toate zonele țării, vremea de Crăciun va fi mai caldă decât normalul perioadei. În primele zile din intervalul 21 – 27 decembrie 2020, temperaturile vor crește, iar din weekend urmează o răcire a vremii.

Vremea de sărbători în Moldova

Vremea se va încălzi treptat în primele 4 zile, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă din an pe 24 decembrie, când media temperaturilor maxime va atinge 11 grade, iar cea a minimelor, 5 grade. Apoi vremea se va răci accentat, încât pe 26 și 27 decembrie vor fi, în medie, maxime termice de 1…2 grade și minime în jurul a -4 grade.

Între 28 decembrie și 3 ianuarie, regimul termic va fi apropiat de cel normal, astfel că media temperaturilor maxime va fi de 3…5 grade, iar a celor minime de aproximativ -2 grade.

  

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în unele zile ale celei de-a doua săptămâni, dar mai ales în intervalul 23 – 27 decembrie, când izolat pot fi însemnate cantitativ.

continuare pe www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Ultima ședință de Consiliu Local din acest an

Ema Roman

Motivul pentru care PNL propune 150.000 lei pentru Centrul de Recoltare a Sângelui, proiect inițiat de Sorin Olariu!

Marius Parteni

Chiriașii ANL, ignorați de primarul Pașcaniului: Prețul pentru vânzarea locuințelor ANL a crescut cu 55 de euro pe metru pătrat

Marius Parteni
Încarcă...