RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prognoza meteo pentru luna octombrie 2019: frig la sfârșitul lunii

Prognoza meteo pentru luna octombrie 2019 are temperaturi ridicate, însă frigul se va resimți la finalul lunii.

 

  

Vremea pe 30 zile în România

Săptămâna 23.09.2019 – 30.09.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nordice, nordvestice și nord-estice, iar în regiunile sudice va fi deficitar. În rest cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 30.09.2019 – 07.10.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea de sud a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice ale perioadei. Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile centrale și nordice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână.

Săptămâna 07.10.2019 – 14.10.2019

Temperaturile medii estimate pentru această săptămână se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14.10.2019 – 21.10.2019

Valorile termice estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

 sursa www.a1.ro

Related posts

Două posturi scoase la concurs în cadrul Primăriei Pașcani

Redacția

Blocaj fără precedent: nimeni din Iași nu vrea să-l judece pe un contrabandist de țigări. Fiul e procuror, nora e judecătoare! Dosarul a fost mutat la Pașcani

Redacția

Primăria Paşcani vă reaminteşte: 30 iunie, termenul scadent pentru plata taxelor și impozitelor locale, a primului semestru

Oana Cordoneanu
Încarcă...